Een vrouw in rolstoel met zorgmedewerker naar buiten
  1. Wat we bieden
  2. Dagverzorging

Dagverzorging

Wanneer u ouder wordt, kan het lastiger worden uw dagen op een goede manier in te vullen. Misschien bent u vaker dan gewenst alleen.  In dat geval biedt dagverzorging een uitkomst. Het kan een welkome ondersteuning van het wonen binnen Rikkingahof zijn.

Zorg bij de hand

U kunt er voor kiezen om gebruik te maken van activiteiten op de buurtkamers, met zorg bij de hand. U ontmoet ongeveer acht andere deelnemers. Professionals en vrijwilligers begeleiden het programma, maar uitgangspunt is dat u de dag doorbrengt zoals u dat wenst.

Voor wie?

Dagverzorging is er voor ouderen die beperkingen hebben en het prettig vinden de dag door te brengen met anderen. U vindt er gezelschap, begeleiding en activiteiten.

Activiteiten

Voor veel deelnemers staat de ontmoeting centraal. U kunt gebruik maken van een gevarieerd dagprogramma die samen met u wordt samengesteld, waarin gezocht wordt naar een goede balans tussen in- en ontspanning. Creatief bezig zijn, wandelen, zingen, oefeningen voor uw conditie of gezamenlijk van een warme maaltijd genieten. Samen beleeft u een onderhoudende dag. Met alle ruimte voor uw eigen wensen.

Open de folder in pdf.
Kunt u de folder niet openen? Download dan nu Acrobat Reader.

Wonen nabij Rikkingahof

Ook wanneer u nog thuis woont bent u welkom.

Dagbesteding

Samen een gezellige dag doorbrengen zoals u dat wenst.

Contact

Rikkingahof 1
8431 MB Oosterwolde
T 0516 567 660

Menu