Zorgthuis medewerker stapt in auto en lacht naar client
  1. Wonen
  2. Wonen nabij Rikkingahof

Wonen nabij Rikkingahof

Heeft u ondersteuning nodig bij het wassen/ douchen, aankleden, de steunkousen aan- en/of uittrekken, verpleegtechnische zorg als wondzorg dan kunt u bij Zorg Thuis terecht van Rikkingahof.
Uiteraard kunt u ook gebruik maken van de faciliteiten binnen Rikkingahof als u in een aanleunwoning van Rikkingahof woont.

Zorg bij u thuis

Wanneer u kiest voor ZorgThuis, dan kiest u voor zorg dichtbij huis. Het kan onder anderen gaan om ondersteuning bij het douchen, medicatie of steunkousen. Maar ook zorg voor bijvoorbeeld een wond.

Maaltijdservice

Rikkingahof werkt samen met Van Smaak op het gebied van maaltijden. Warm, koelvers of diepvries, de maaltijden van Van Smaak zijn altijd met zorg bereid. Ook als u nog thuis woont kunt u bij Van Smaak terecht voor een lekkere maaltijd bij u aan huis. Wilt u meer weten? Kijk dan op de website van Van Smaak: www.vansmaak.nl. Wilt u gebruik maken van de maaltijdservice van Van Smaak? Bel dan met Zorggroep Liante via 0516 568 770 of neem contact op met Van Smaak via 088 511 54 00.

Aanleunwoningen

Rikkingahof heeft 104 aanleunwoningen. Ook daar is het mogelijk gebruik te maken van alle faciliteiten die wij bieden: zorg, kapsalon, pedicure en maaltijdservice via Van Smaak.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over een aanleunwoning of over zorgdiensten bij u thuis? Bel ons dan gerust op telefoonnummer 0516 568 770.

Zorggroep Liante

Rikkingahof is één van de zeven locaties van Zorggroep Liante.

Dagverzorging

Breng de dag door met anderen in een huiselijke omgeving.

Contact

Rikkingahof 1
8431 MB Oosterwolde
T 0516 567 660

Menu