1. Wonen
  2. Wonen nabij Rikkingahof

Wonen nabij Rikkingahof

Ook wanneer u nog thuis of in een aanleunwoning woont, kunt u gebruik maken van de faciliteiten van Rikkingahof.

Hulp en zorg bij u thuis

Wanneer u kiest voor Zorg Thuis, dan kiest u voor zorg dicht bij huis. En als het moeilijker wordt om de dagelijkse klusjes in en om het huis te doen, kunt u gebruik maken van Huishoudelijke zorg en Maaltijdservice. Voor een gerust gevoel kunt u kiezen voor Alarmering. Dan staat u in geval van nood direct in contact met één van onze medewerkers. Bij al deze diensten staan vaste medewerkers voor u klaar, die bekend zijn in de omgeving en volledig thuis zijn in ouderenzorg.

Maaltijdservice

Rikkingahof werkt samen met Van Smaak op het gebied van maaltijden. Warm, koelvers of diepvries, de maaltijden van Van Smaak zijn altijd met zorg bereid. Ook als u nog thuis woont kunt u bij Van Smaak terecht voor een lekkere maaltijd bij u aan huis. Wilt u meer weten? Kijk dan op de website van Van Smaak: www.vansmaak.nl. Wilt u gebruik maken van de maaltijdservice van Van Smaak? Bel dan met Zorggroep Liante via 0516-568770 of neem contact op met Van Smaak via 088-5115400.

Aanleunwoningen

Rikkingahof heeft 104 aanleunwoningen. Ook daar is het mogelijk gebruik te maken van alle faciliteiten die wij bieden: zorg, alarmering en maaltijdservice.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over een aanleunwoning of over zorgdiensten bij u thuis? Bel ons dan gerust op telefoonnummer 0516 567 660.

Activiteiten

Een plaats waar elke dag wat te beleven is.

Zorg Thuis

Ondersteuning bij u thuis, in uw vertrouwde omgeving.

Contact

Rikkingahof 1
8431 MB Oosterwolde
T 0516 567 660

Menu