Zorgaanbod

Verzorgingshuis Rikkingahof is een fijne plek om te wonen. Net zoals thuis, maar dan met de benodigde hulp bij en aandacht voor de dingen die u steeds lastiger afgaan. U bepaalt zelf waar onze medewerkers een helpende hand kunnen bieden. Daarvoor kunt u kiezen uit een breed aanbod aan ouderenzorg diensten. Woont u nog zelfstandig elders in een aanleunwoning of in de omgeving van Oosterwolde? Ook dan komen wij graag langs om passende zorg te verlenen. Lees hieronder wat het personeel van Rikkingahof voor u kan betekenen. 

Overige diensten

Bij Rikkingahof, onderdeel van Zorggroep Liante, is naast de bovenstaande diensten nog veel meer mogelijk.

Tarieven

Wanneer u komt wonen in of bij één van onze locaties zijn daar kosten aan verbonden. Denkt u hierbij aan het nummeren van kleding, tv- en telefoonabonnement, waskosten, verzekeringen, alarmering etc. Voor de gehanteerde tarieven verwijzen wij u graag naar de tarievenlijst.

Activiteiten

Een levendige en inspirerende omgeving betekent dat er veel activiteiten georganiseerd worden. Niet alleen onze medewerkers nemen dit voor hun rekening, ook bewoners en omwonenden hebben volop ruimte om activiteiten op te zetten. Op deze manier is iedere locatie een plaats waar elke dag wat te beleven is.