Zorgaanbod

Rikkingahof biedt zorg binnen de zorginstelling en zorg bij de aanleunwoningen op het terrein van Rikkingahof, ZorgThuis. Binnen Rikkingahof kunnen echtparen bij elkaar wonen in hun eigen appartement, mits beide een indicatie hebben. Maar als alleenstaande bent u natuurlijk ook van harte welkom. We bieden huisvesting, verzorging, verpleging en begeleiding. Cliënten worden betrokken bij het samenstellen van activiteiten op de buurtkamers.

Overige diensten

Bij Rikkingahof, onderdeel van Zorggroep Liante, is naast de bovenstaande diensten nog veel meer mogelijk.

Tarieven

Wanneer u komt wonen in of bij één van onze locaties zijn daar kosten aan verbonden. Denkt u hierbij aan het nummeren van kleding, tv- en telefoonabonnement, waskosten, verzekeringen, alarmering etc. Voor de gehanteerde tarieven verwijzen wij u graag naar de tarievenlijst.

Activiteiten

Een levendige en inspirerende omgeving betekent dat er veel activiteiten georganiseerd worden. Niet alleen onze medewerkers nemen dit voor hun rekening, ook bewoners en omwonenden hebben volop ruimte om activiteiten op te zetten. Op deze manier is iedere locatie een plaats waar elke dag wat te beleven is.