Activiteiten

In alle woonzorglocaties van Liante bruist het van de activiteiten voor ouderen. Onze medewerkers organiseren dagelijks de leukste activiteiten voor bewoners en omwonenden, zodat Rikkingahof een inspirerende en levendige plek blijft om te wonen en tijd door te brengen. Die verantwoordelijkheid leggen we ook bij onze ouderen en buurtbewoners neer. Wij vinden het belangrijk dat ook zij helpen bij het bedenken en uitwerken van de meest originele ideeën. Want zij zijn de mensen die plezier moeten beleven aan de activiteiten.

Ziet u het helemaal zitten om mee te doen aan ons gevarieerde activiteitenprogramma? Of wilt u eerst meer te weten komen? Neem dan contact met ons op. 

Maaltijdservice van ZorgThuis

Wilt u een heerlijke maaltijd thuisbezorgd hebben en woont u in de gemeenten Ooststelling­werf, Weststellingwerf, Smallingerland of Noordenveld (Maaltijdservice Drenthe)?

Neem dan gerust contact met ons op via 0516 568 770 of vul het contactformulier in.

Blijf op de hoogte!

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, ontwikkelingen en activiteiten.

Ons zorgaanbod

U kunt bij Rikkingahof kiezen uit verschillende diensten die gericht zijn op wonen, zorg en welzijn. Met dit aanbod zorgen wij ervoor dat u zich prettig, vertrouwd en thuis voelt: in uw eigen huis, in Rikkingahof of in een van de andere woonzorgcentra van Zorggroep Liante.

Vorige
Volgende

Neem contact op

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op via onderstaande gegevens of het contactformulier.