Dagverzorging

Bewoners die meer behoefte hebben aan een vaste dagstructuur, kunnen deelnemen aan dagverzorging. Dagelijks worden er diverse activiteiten aangeboden, denk bijvoorbeeld aan geheugentraining, bewegingsactiviteiten, creatieve handvaardigheid, koffiedrinken en gezamenlijk eten. Wilt u graag helpen met bijvoorbeeld het eten klaarmaken, dat kan! Samen beleeft u een onderhoudende dag met alle ruimte voor uw wensen.

Deelnemen aan dagverzorging

Dagverzorging is speciaal voor bewoners van Rikkingahof. Vanwege de kleinschalige woonvorm creëren we een op maat gemaakt programma, aansluitend bij de wensen en behoeften van de bewoners. Wilt u weten of wonen in Rikkingahof bij u past? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag! 

Maaltijdservice van ZorgThuis

Wilt u een heerlijke maaltijd thuisbezorgd hebben en woont u in de gemeenten Ooststelling­werf, Weststellingwerf, Smallingerland of Noordenveld (Maaltijdservice Drenthe)?

Neem dan gerust contact met ons op via 0516 568 770 of vul het contactformulier in.

Dagbesteding voor thuiswonende ouderen

Woont u nog thuis en wilt u graag een gezellige dag doorbrengen met leeftijdsgenoten uit de buurt? Ook dat is mogelijk in Rikkingahof. U kunt deelnemen aan Dagbesteding van ZorgThuis.

Ons zorgaanbod

U kunt bij Rikkingahof kiezen uit verschillende diensten die gericht zijn op wonen, zorg en welzijn. Met dit aanbod zorgen wij ervoor dat u zich prettig, vertrouwd en thuis voelt: in uw eigen huis, in Rikkingahof of in een van de andere woonzorgcentra van Zorggroep Liante.

Vorige
Volgende

Neem contact op

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op via onderstaande gegevens of het contactformulier.